17.01.2019 г., 11:34 ч.

Парк 

  Поезия
446 0 0

Пролет,

обвита в скрежен тюрбан 

е времето в средата на януари,

Дъга от птици..

Пеят, усетили слънцето сънено крилата им да гали.

 

Надпяват се една със една 

и песента им отеква по замръзналия булевард

до залеза на сряда. 

 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??