Apr 30, 2024, 7:47 PM

Пазарен парадокс 

  Poetry
96 0 0

Туй нелепа шега ли е или закачка?

(А какъв несравним българският

                         черешобер беше!)

Днеска плащаме по петдесетачка

за килограм евроягоди и череши.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??