30 abr 2024, 19:47

Пазарен парадокс 

  Poesía
95 0 0

Туй нелепа шега ли е или закачка?

(А какъв несравним българският

                         черешобер беше!)

Днеска плащаме по петдесетачка

за килограм евроягоди и череши.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??