Sep 17, 2013, 10:50 PM

Пазител 

  Poetry » Other
439 0 0

С гръмотевици ще те сразя,

с дъжд ще те облея!

Земята мокра ще ти бъде,

свод не ще намериш от порoя.

 

Чадър ще стана във мига,

от водата аз ще те спася.

Плътта ти аз да вкуся,

в обятията ми ела.

 

Страховете си хвърли,

при мен се ти сгуши,

топлината  на тялото ми усети

и спокойна в съня си спи.

 

Ела и вземи всичко това,

което ти принадлежи,

без да мислиш и чакаш,

с мен да споделиш.

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??