17 sept 2013, 22:50

Пазител 

  Poesía » Otra
440 0 0

С гръмотевици ще те сразя,

с дъжд ще те облея!

Земята мокра ще ти бъде,

свод не ще намериш от порoя.

 

Чадър ще стана във мига,

от водата аз ще те спася.

Плътта ти аз да вкуся,

в обятията ми ела.

 

Страховете си хвърли,

при мен се ти сгуши,

топлината  на тялото ми усети

и спокойна в съня си спи.

 

Ела и вземи всичко това,

което ти принадлежи,

без да мислиш и чакаш,

с мен да споделиш.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??