Dec 1, 2016, 10:27 PM  

"Пчела" 

  Poetry » Other
243 1 0

Краката  ми малки,
едва те настигам.
С ръцете си къси,
почти те докосвам.

 

Устните влажни,
търтеи привличат.
В очите жадни,
алигатори плуват.

 

"Гърбато пило"!. 
Кошерът е за изхвърляне.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??