1.12.2016 г., 22:27 ч.  

"Пчела" 

  Поезия » Друга
244 1 0

Краката  ми малки,
едва те настигам.
С ръцете си къси,
почти те докосвам.

 

Устните влажни,
търтеи привличат.
В очите жадни,
алигатори плуват.

 

"Гърбато пило"!. 
Кошерът е за изхвърляне.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??