Feb 7, 2009, 11:17 AM

Пчелички 

  Poetry
1084 0 7

Пчелички

 

Работливите пчелички

хванали се за ръчички,

си хвърчат от "трън на глог"

и играят казачок.

                         1976 г.

 

:)  Това е първият ми опит...

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??