7.02.2009 г., 11:17 ч.

Пчелички 

  Поезия
1085 0 7

Пчелички

 

Работливите пчелички

хванали се за ръчички,

си хвърчат от "трън на глог"

и играят казачок.

                         1976 г.

 

:)  Това е първият ми опит...

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??