May 20, 2014, 9:48 AM

Пеперуда 2 

  Poetry » Love
455 0 1

Тъжна пеперуда в небесата,

в носталгия за рая и за красотата,

кротичко лети над минзухар,

мечтаейки за своя цар.

 

Тя самотна е, с криле дивни,

унесена в спомени архивни,

копнее за рози и за светлина,

за малко обич и за топлина.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Някак е приказно и омагьосващо!!Много нежно и красиво!!И хммм... да.. и аз за това копнея- обич и топлина!!Поздравления!!
Random works
: ??:??