Тъжна пеперуда в небесата,
в носталгия за рая и за красотата,
кротичко лети над минзухар,
мечтаейки за своя цар.
Тя самотна е, с криле дивни,
унесена в спомени архивни,
копнее за рози и за светлина,
за малко обич и за топлина.
© Георги Todos los derechos reservados