Aug 28, 2011, 11:16 PM

Пеперуда 

  Poetry
463 0 0

Пеперуда

 

Пеперудата пърха игрива,

тя отнася последния дъх на лятото със себе си щастлива,

волна е като морски бриз,

за ценителите на красивото е сюрприз,

вниквам в хубостта ù,

политам с нежността ù!

 

 

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??