Пеперуда
Пеперудата пърха игрива,
тя отнася последния дъх на лятото със себе си щастлива,
волна е като морски бриз,
за ценителите на красивото е сюрприз,
вниквам в хубостта ù,
политам с нежността ù!
© Пламена Сомова Всички права запазени