Feb 7, 2012, 10:24 PM

Пеперудени мигове 

  Poetry » Love
696 0 2

Обгръщат нежно сетивата  пеперудени воали

и в лунна нощ събуждат във сърцето

пориви заспали...

Усещам себе си и теб на този миг в безкрая...

отключваш със ключе вълшебно в мене

портите към рая...

Докосваш с устни меки тънките ми струни

и раждаш огън от любов и страст отново

помежду ни...

Във този жертвен огън с теб докрай ще изгорим,

а сетне, във екстаз неземен преродени,

с пеперудени крила

 ще отлетим...

© Даниела Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??