7.02.2012 г., 22:24 ч.

Пеперудени мигове 

  Поезия » Любовна
695 0 2

Обгръщат нежно сетивата  пеперудени воали

и в лунна нощ събуждат във сърцето

пориви заспали...

Усещам себе си и теб на този миг в безкрая...

отключваш със ключе вълшебно в мене

портите към рая...

Докосваш с устни меки тънките ми струни

и раждаш огън от любов и страст отново

помежду ни...

Във този жертвен огън с теб докрай ще изгорим,

а сетне, във екстаз неземен преродени,

с пеперудени крила

 ще отлетим...

© Даниела Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??