От ъгъла на тъмната си стряха,
пролази паяк кръстоносец,
а пеперудите ми кротко спяха,
накацали по тихия прозорец.
Красиви, пъстри, живи от ветреца,
прошушващ в нежните крилца.
В копринените ми пердета,
Сластта предвкусва пиршества.
© любимка All rights reserved.