Oct 10, 2024, 12:26 PM

Писмо до... 

  Poetry
97 2 0

Тук нищо свято не остана...
Предадохме дори и теб. 
Участници в перфектна драма. 
А друг ни пише всеки ред. 

 

В порочен кръг въртим се всички.
Защо... и кой ще ни вини?!
Мъжете ни... обуха цвички. 
Жените... ходят на войни. 

 

Небето ни е до колѐне.
Морето... с нефт ни се сдоби -
На полюсите... да не е студено.
Но в нас ледът... не се топи. 

 

Не знам, с какво да те зарадвам...
В ръцете... ангелче ми спи.
За теб е рано да му казвам...
Но знам..., че си го пратил Ти.
 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??