Dec 26, 2015, 8:15 PM

Питам теб! 

  Poetry » Other
483 0 0

 

Сълзите в шепи ли събирам?

Мъката в нозете ли да тикам?

Бляновете ли да погубя,

или себе си да пречупя?

 

Всичко свято ли да захвърля?

Спомените си за теб ли да отпратя?

Да зачеркна ли всичко свято?

Сърцето в лед ли да обгърна?

 

Да бягам или да се спра,

към теб или в обратна посока?

Сълзите да изтрия ли сега,

радостта ли да прегърна в мрака?

 

Бързам ли с въпросите към теб?

Кога отговор ще ми дадеш?

Положителен ли ще е… не мълчи,

краят ли е това, кажи?

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??