26 dic 2015, 20:15

Питам теб! 

  Poesía » Otra
482 0 0

 

Сълзите в шепи ли събирам?

Мъката в нозете ли да тикам?

Бляновете ли да погубя,

или себе си да пречупя?

 

Всичко свято ли да захвърля?

Спомените си за теб ли да отпратя?

Да зачеркна ли всичко свято?

Сърцето в лед ли да обгърна?

 

Да бягам или да се спра,

към теб или в обратна посока?

Сълзите да изтрия ли сега,

радостта ли да прегърна в мрака?

 

Бързам ли с въпросите към теб?

Кога отговор ще ми дадеш?

Положителен ли ще е… не мълчи,

краят ли е това, кажи?

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??