Jun 7, 2011, 1:38 PM

Пияна съм 

  Poetry » Love
718 0 2

Пияна съм от твоето „Обичам те“,

във този миг и времето е спряло,

искам те, бленувам те, изричам те,

като магия си, изгаряш мойто тяло.

 

В очите ти оглеждам свойта същност,

а в моите са твоите черти -

и не остана нито глътка разум,

щом твойта обич в моята крещи.

 

© Зл Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??