Пияна съм от твоето „Обичам те“,
във този миг и времето е спряло,
искам те, бленувам те, изричам те,
като магия си, изгаряш мойто тяло.
В очите ти оглеждам свойта същност,
а в моите са твоите черти -
и не остана нито глътка разум,
щом твойта обич в моята крещи.
© Зл Павлова Все права защищены