Пияна съм!
От ветрове превити.
Баналности
и чувства
на безчувствие.
Компромиси.
Погазени надежди.
Безнравствени
реалности
и липси.
От сривове
и погледи мъртвешки...
И...
огнения Танц
на сетивата,
след мислите,
пресъхнали от Жажда.
© Донка Василева All rights reserved.
Наздраве! За пиянството, без което делниците са сиви...