Сърцето ми плаче. Душата ми се къса.
Аз искам, а не мога
глътка въздух да глътна.
Буцата седи, още и все
още е там, така и не мръдна.
Ураган от яд, омраза и злоба
бушува в мойте вени, за Бога...
Не мъчи ме, появи се...
искам до мен да си, прегърни ме...
Буцата седи, още и все
още е там, така и не мръдна.
Аз искам, а не мога
глътка въздух да глътна.
Душата ми плаче. Сърцето ми се къса.
Аз искам да си до мен, любов скъпа.
© Иветтт All rights reserved.