Jun 4, 2011, 11:42 AM

План Фламбе 

  Poetry » Phylosophy
648 0 0

Отстъпвам ред на достойните до мен,

но не им предлагам място,

за да си поставят там краката

в широкото вакуумно пространство.

 

Не поръчвам на секретарки да ми

носят досиета,

не споделям тайни на хора с претенции.

Аз само изслушвам и

уреджам конференции.

 

Партньор съм на подробностите,

но не съм пример на жестокост.

Обичам повече мисловностите,

а празните места са широкост.


03.06.2011г.

 

© Кристиан Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??