Отстъпвам ред на достойните до мен,
но не им предлагам място,
за да си поставят там краката
в широкото вакуумно пространство.
Не поръчвам на секретарки да ми
носят досиета,
не споделям тайни на хора с претенции.
Аз само изслушвам и
уреджам конференции.
Партньор съм на подробностите,
но не съм пример на жестокост.
Обичам повече мисловностите,
а празните места са широкост.
03.06.2011г.
© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados