ПЛЕНЕНИ ОТ ЛЮБОВ
Стоим замислени под луната.
Прошепваме думи милостиви.
Виждаме лицата си в реката.
Мислим колко сме красиви!!!
* * *
Празнуваме с шампанско в ръка!
Прегръщаме птичите песни!
Забравямв болка и самота!
Копнеем дните ни да са лесни!
Да литнем, като полъха на вятъра...
Да се влеем, както реката в морето...
Да си променяме рядко характера...
Да обичаме с душата и сърцето...
* * *
Стоим замислени сред планината.
Прошепваме молитви с благослов.
Виждаме щастието си в езерата.
Красиви сме! Пленени от любов!!!
© Янислав Иванов All rights reserved.