18.01.2012 г., 22:40 ч.

Пленени от любов 

  Поезия
677 0 0

ПЛЕНЕНИ ОТ ЛЮБОВ

 

Стоим замислени под луната.

Прошепваме думи милостиви.

Виждаме лицата си в реката.

Мислим колко сме красиви!!!

 

*   *   *

Празнуваме с шампанско в ръка!

Прегръщаме птичите песни!

Забравямв болка и самота!

Копнеем дните ни да са лесни!

Да литнем, като полъха на вятъра...

Да се влеем, както реката в морето...

Да си променяме рядко характера...

Да обичаме с душата и сърцето...

 

*   *   *

Стоим замислени сред планината.

Прошепваме молитви с благослов.

Виждаме щастието си в езерата.

Красиви сме! Пленени от любов!!!

© Янислав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??