Jul 28, 2007, 9:28 PM

По острието на човечността 

  Poetry
1009 0 3
Любов,
гняв,
инстинкти разни.
Похот,
буря,
животинска страст.
Болка,
думи,
погледи празни.
Тела,
умора,
сълзи на екстаз.
Цигара,
вино,
устни влажни.
Душ,
такси,
кой съм аз?

© Красимир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??