28 jul 2007, 21:28

По острието на човечността 

  Poesía
1035 0 3
Любов,
гняв,
инстинкти разни.
Похот,
буря,
животинска страст.
Болка,
думи,
погледи празни.
Тела,
умора,
сълзи на екстаз.
Цигара,
вино,
устни влажни.
Душ,
такси,
кой съм аз?

© Красимир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??