Aug 8, 2016, 10:54 AM

По Петя Дубарова - „Аз и морето“ 

  Poetry » Phylosophy
320 0 1

Морето гледай

откъм Крапец! - Сякаш

ТЍ СЍ и МОРЕТО!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??