ПО ПЪЛНОЛУНИЕ
Тази вечер по пълнолуние,
когато
самодивите танцуват във гората,
когато
рибата подскача във водата
и изцъклена смее се луната,
аз искам да прогоним самотата!
И да изкрещим със всичка сила:
„Обичам те! Обичам те, мила!"...
И нека всички да събудим,
дори да ни помислят за луди!
Нека обичта ни по- е свята
и пълна, тъй както е луната!...
© Дора Ефтимова All rights reserved.