30 oct 2007, 11:07

ПО ПЪЛНОЛУНИЕ 

  Poesía » De amor
1066 0 10
 

ПО ПЪЛНОЛУНИЕ

 

Тази вечер по пълнолуние,

                                        когато

самодивите танцуват във гората,

                                        когато  

рибата подскача във водата  

и изцъклена смее се луната,

аз искам да прогоним самотата!

И да изкрещим със всичка сила:

„Обичам те! Обичам те, мила!"...

И нека всички да събудим,

дори да ни помислят за луди!

Нека обичта ни по- е свята

и пълна, тъй както е луната!...

© Дора Ефтимова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??