Jun 24, 2009, 11:08 PM

По пътя 

  Poetry » Other
455 0 1

                       

 

                       Мъглата падна

                       над пътя като гюле,

                       изхвърлено от олимпийски шампион.

                       Нозете потънаха

                       в дупката,

                       направена от нея.

                       Погледът разцепи мъглата.

                       Ръцете спряха погледа.

                       Луната убоде ръцете.

                       Вятърът целуна Луната.

                       Пътят продължи по пътя си.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??