Мъглата падна
над пътя като гюле,
изхвърлено от олимпийски шампион.
Нозете потънаха
в дупката,
направена от нея.
Погледът разцепи мъглата.
Ръцете спряха погледа.
Луната убоде ръцете.
Вятърът целуна Луната.
Пътят продължи по пътя си.
© Даниела Todos los derechos reservados
Поздрави!