Jun 17, 2009, 7:53 PM

По ръба 

  Poetry » Love
1438 0 9

Когато вечерта притихне -
звездите почват да говорят.
Във спомените ми изникват
море, палатка, страст и огън!
Пътека тясна в пясъка извива.
Фенер и бриз, и водорасли…
Върховете падат и се вдигат.
И устни се изпиват страстно.

© Йордан Енчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??