17 июн. 2009 г., 19:53

По ръба 

  Поэзия » Любовная
1496 0 9

Когато вечерта притихне -
звездите почват да говорят.
Във спомените ми изникват
море, палатка, страст и огън!
Пътека тясна в пясъка извива.
Фенер и бриз, и водорасли…
Върховете падат и се вдигат.
И устни се изпиват страстно.

© Йордан Енчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??