May 13, 2016, 11:32 PM

По-силна от всякога 

  Poetry » Other
431 0 0

                     По-силна от всякога

 

В живота ми

беше лошо явление ти.

Изболедувах  раздялата-

заличих спомените ни,

и ми заприлича едва тогава

на изсъхнал цвят,

пресъхнал ручей,

ненужна пара.

Звездите, които ми сваляше 

под краката ми още парят.

Похабих си чуствата-

разплаканите ми очи

не ти  подсказваха,

че исках  да се промениш.

Сега аз си обръщам гърба 

пред жалките ти разкаяния...

Ако знаех, че животът без теб

ще е пак живот

и дори по-малко скучен,

че има лъч от любовта

и за изстрадали сърца-

отдавна да съм те заличила

от наранената ми душа.

Ти ми показа как да живея

отсега нататък-

станах по-силна от всякога!

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??