Отдавна зимните сезони
оставяха по малко сняг
и по неписани закони
белееше и моят бряг.
Снегът се трупаше над мене
и губех черните коси.
Разбрах тъгата ми, че стене,
но и че ще ме възкреси.
След всяка следваща година
сред побелелите коси,
аз виждам снежната лавина
главата как ми разкраси...
© Никола Апостолов All rights reserved.
потвърждавам, че и снежната лавина е красива!Благодаря за вниманието!
Поздрави от мен и хубава събота!!