Aug 9, 2009, 8:37 PM

Почивай в мир! Обичаме те! 

  Poetry
20778 1 4

Защо умират рано хубавите хора?

Кажи ми Боже, моля ти се от сърце!

А после близките им трябва да се борят

и да събират всяко счупено парче.

 

Дали отиват в небесата,

от ангелите водени към по-добрия свят?

Дали им пазиш, Божичко,  душата,

дали спасяваш ги от пъкления ад?

 

Аз зная - с думи няма да го върнем...

Отишъл си е той завинаги от нас!

Но винаги със благодарности ще му отвърнем,

затуй че бе добър със всички,

че се раздаваше докрай

във всеки свой човешки  час!

 

 

Почивай в мир!

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??