Защо умират рано хубавите хора?
Кажи ми Боже, моля ти се от сърце!
А после близките им трябва да се борят
и да събират всяко счупено парче.
Дали отиват в небесата,
от ангелите водени към по-добрия свят?
Дали им пазиш, Божичко, душата,
дали спасяваш ги от пъкления ад?
Аз зная - с думи няма да го върнем...
Отишъл си е той завинаги от нас!
Но винаги със благодарности ще му отвърнем,
затуй че бе добър със всички,
че се раздаваше докрай
във всеки свой човешки час!
Почивай в мир!
© Симона Гълъбова Все права защищены