Бавно
затвори клепачи.
Хайде
с тебе да броим.
Стигнем ли
до десет - значи,
почва ден
незабравим.
Топло е.
Телата мокри.
С теб на плажа
си лежим.
Два кораба
преплели котви -
за ръцете
се държим.
Една вълна
се приближава.
Залива
голите тела.
Хладни ласки
ни раздава
и няма
чувство за вина.
Виж в морето
два делфина.
Сякаш ние
сме това.
Забравили,
че друго има,
играят си
с една вълна.
Ела със мен
и полудувай.
Ти от устните
ми жадно пий.
Под хипноза
ме целувай.
Но пак на яве...
ме открий.
© Виолета All rights reserved.
Благодаря за прочита и коментара.