Nov 5, 2011, 5:34 PM

Под моето крило 

  Poetry » Love
419 0 1

Под моето крило ще легнеш ти,

за да те сгрея с мойта топлина,

ветровете нежно нас ще галят,

за да откриеш в мен любовта.

 

Дълбоко в себе си ти знаеш,

че не веднъж била си с мен,

но днеска ти си по-красива.

Целуни ме пак, Мадлен!

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??