Под моето крило ще легнеш ти,
за да те сгрея с мойта топлина,
ветровете нежно нас ще галят,
за да откриеш в мен любовта.
Дълбоко в себе си ти знаеш,
че не веднъж била си с мен,
но днеска ти си по-красива.
Целуни ме пак, Мадлен!
© Никола Диманов Всички права запазени