Nov 17, 2012, 2:39 PM

Под сивото! 

  Poetry
580 0 5

Мечтите си с моливи нарисувах,

така красиви, както ги видях.

Поръсих им прашец от жълта креда,

червени точки сложих между тях.

 

Оформих сини линии с пастели

и розови вълни им начертах.

Разстелих и лилави акварели

на фона на зеления им прах.

 

И като ноти, цветни, полудели,

развихриха се в шарено танго.

Заплитаха разкъсани дантели

под сивото на моето сако. 

© Джейд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??