Мечтите си с моливи нарисувах,
така красиви, както ги видях.
Поръсих им прашец от жълта креда,
червени точки сложих между тях.
Оформих сини линии с пастели
и розови вълни им начертах.
Разстелих и лилави акварели
на фона на зеления им прах.
И като ноти, цветни, полудели,
развихриха се в шарено танго.
Заплитаха разкъсани дантели
под сивото на моето сако.
© Джейд Всички права запазени
така красиви, както ги видях.
!!!