Dec 4, 2006, 7:50 PM

Подадена ръка 

  Poetry
874 0 8
вятърът довя
стона ти
дъждът ме обля
със сълзите ти
нощта ми показа
тъгата ти
от кукувицата чух
за самотата ти

вятъра
ще стихне
и дъжда
ще спре
слънце
ще изгрее
и славей
ще запее
приемеш ли
от сърце
подадени
две
ръце






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??