4 дек. 2006 г., 19:50

Подадена ръка 

  Поэзия
875 0 8
вятърът довя
стона ти
дъждът ме обля
със сълзите ти
нощта ми показа
тъгата ти
от кукувицата чух
за самотата ти

вятъра
ще стихне
и дъжда
ще спре
слънце
ще изгрее
и славей
ще запее
приемеш ли
от сърце
подадени
две
ръце






© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??