Sep 9, 2015, 7:24 PM  

Подигравка с армията ни 

  Poetry » Civilian
287 0 0

"Чужди самолети да ни защитават,

средства да спестим."*

На чужди сили се подчиняват,

и, докато ние спим,

министърът може да има "хрумка" нова

заради безхаберието ни - отрова.

И ако от армията ни нямаме нужда,

ще храним армия чужда!

 

*Думите са на военния министър.

 

paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2015-09-08&article=230010

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??