"Чужди самолети да ни защитават,
средства да спестим."*
На чужди сили се подчиняват,
и, докато ние спим,
министърът може да има "хрумка" нова
заради безхаберието ни - отрова.
И ако от армията ни нямаме нужда,
ще храним армия чужда!
*Думите са на военния министър.
paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2015-09-08&article=230010
© Георги Все права защищены