Sep 8, 2024, 11:01 PM

Поетите 

  Poetry » Civilian
54 3 2

 

Поетите

 

 

Поетите самотни си отиват

без аплодисменти, в тишина

Със себе си едничко само взимат

тъжната и страдаща душа!

 

От този свят си тръгват неразбрани

от злоба и човешка суета!

И от съдбата може би избрани

да бъдат кораб в сивата река!

 

Покой намират те във самотата,

уютен дом за техните сърца!

Далеч от хорска завист и лъжата,

остават неразбрани до смъртта!

 

 

06.09.2024 г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??